Mijn Gemeentekavel

 
  • Inloggen
  • Uw persoonlijke pagina
  • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

    Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
  • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4
  • Foto 5
 
 

Lent Plantjevlag Vossenpels Lent

Kenmerken  
Objectcode 321
PlaatsLent
ProjectPlantjevlag Vossenpels Lent
Type kavelWoonkavel
Perceeloppvanaf 250 m² (variabel)
ContractKoop
Koopprijs€ 381,- p/m² incl. btw
Bijzonderheden

 

Ruimte om zelf te bouwen!

Op een unieke plek vlakbij de binnenstad van Nijmegen is ruimte voor nieuwe vormen van wonen en werken. Vossenpels wordt een plek waar je zelf of samen met vrienden, buren of familie je eigen woning, werkruimte of iets anders kunt bouwen. Daarbij is volop ruimte voor creativiteit, spontaniteit en lef. Er worden nauwelijks regels vastgesteld over gebruik en beeldkwaliteit.

 

Je kiest zelf de plek, de grootte van je kavel én het ontwerp en de indeling van je huis. Er is ruimte voor ongeveer 200 kavels. Niet alleen voor de happy few, maar ook voor bewoners met een kleine beurs. Als particulier opdrachtgever heb je zelf de touwtjes in handen. Je bepaalt zelf je woning. Wil je het klein houden op een kavel van bijvoorbeeld 250 m2, dat kan. Wil je uitpakken op een kavel van 1.000 m2 dan kun je hier ook je dromen waarmaken.

 

Veel vrijheid voor iedereen

Het plan biedt voorwaarden voor een organische ontwikkeling. Bewoners en ondernemers moeten het vervolgens zelf doen. Hun enthousiasme en initiatieven bepalen de toekomstige identiteit van deze unieke wijk. Functies die passen in Vossenpels gaan verder dan wonen alleen. Wil je wonen in combinatie met beroep aan huis, het kan hier. Tevens is er ruimte voor dienstverlening, kleinschalige horeca, kantoren en maatschappelijke voorzieningen.

 

Waar ligt het?

De ligging van Vossenpels is uniek: Je woont straks tussen de dynamiek van de binnenstad van Nijmegen en het weidse rivierenlandschap. De Waal vormt samen met haar uiterwaarden, natuurgebieden en strandjes een mooi recreatiegebied. Vossenpels grenst bovendien aan Park Lingezegen. Je loopt straks binnen enkele minuten in een prachtig open park. En wil je eens lekker winkelen, dan is Nijmegen om de hoek.

 

Wat vind je er?

In de dorpskern van Lent vind je al winkels, basis- en voortgezet onderwijs, kinderopvang, cultuureducatie, sportclubs en een bibliotheek.

 

Voor diverse zorgaanbieders kunt je terecht in het Academisch Gezondsheidscentrum. Thermion. Huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werk, diëtisten, een apotheek, jeugdtandarts, logopedisten, cesartherapeuten, verloskundigen en de thuiszorg van ZZG Zorggroep houden hier praktijk.

 

Contactgegevens
Aanbieder GEM Waalsprong
Contactpersoon Informatiecentrum
Telefoonnummer 024 - 329 8701
Email ibbn@waalsprong.nl
Website www.waalsprong.nl
Overige informatie
Brochure klik hier om te downloaden
Plattegrond klik hier om te downloaden
Verkooptekening klik hier om te downloaden
Inschrijfformulier klik hier om te downloaden
 
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten